Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Redactie en interviews

Ik schrijf de digitale nieuwsbrief voor de leden van de handelsvereniging Het DOK in Delfzijl. Vier keer per jaar 'valt' de nieuwsbrief op de mat bij zo'n 80 ondernemers, ambtenaren en relaties die zich verbonden weten met het wel en wee van deze mooie havenstad.

Samen met het bestuur van Het DOK en de commissie Belangenbehartiging inventariseer ik de onderwerpen, interview ik betrokkenen en ga ik achter aardig beeldmateriaal aan. Dat wordt soms aangeleverd, soms ga ik daarvoor zelf op pad.

In deze prettige samenwerking willen bestuur en ik de ondernemers informatie geven over dat wat er speelt in het centrum van Delfzijl. We roepen ondernemers op mee te doen en we laten zien wat er achter de schermen gedaan wordt om de belangen van de ondernemers te behartigen. 

De belangrijkste functie van deze nieuwsbrief is de onderlinge samenwerking te versterken en daardoor samen Delfzijl op de kaart te zetten. Bijvoorbeeld tijdens DelfSail 2024: het grootste evenement van Noord-Nederland en een prachtige kans om Delfzijl en alles wat de havenstad te bieden heeft positief te profileren.

Over de auteur

Over mij