Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Begrijpelijk schrijven is het leukste wat er is!

Ik ben in 1992 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de Neerlandistiek. Na een kleine twee jaar in loondienst begon ik in 1994 aan mijn eerste freelance-opdracht: redacteur van de Binnenstad Beterkrant in opdracht van Groningen City Club in Groningen. Een promotionele, maar toch journalistieke krant rond de grote herinrichting van de binnenstad van Groningen. Een mooie klus met, voor en door ondernemers en gemeente.

Tekstschrijver voor opdrachtgevers

Tekstschrijven vormt nog steeds de basis van mijn werk. Voor een breed scala aan opdrachtgevers (vaak) complexe informatie omzetten in begrijpelijke taal, zodat de doelgroep begrijpt waar het over gaat en wat dit voor hen betekent.

In de loop der jaren is mijn werk breder geworden, van projectcommunicatie tot bijvoorbeeld centrummanagement. Maar voor mij draait het nog steeds om informatie, communicatie tussen verschillende partijen en verbindingen leggen die constructieve samenwerking mogelijk maken. Perspectief zien en perspectief bieden, dat maakt voor iedereen de horizon een stuk mooier.

Informatiespecialist

Ik doe dat als tekstschrijver en informatiespecialist samen met een groot aantal enthousiaste professionals in mijn netwerk, met ondernemers, met ambtenaren en uiteraard met mijn opdrachtgevers. Ik werk graag met hen samen, open en eerlijk, met respect voor hun passie en met lol in wat ik doe en voor wie ik het doe.

Schrijven heeft nog steeds mijn hart; ik vind het heerlijk me vertrouwd te maken met ingewikkelde materie zodat ik daar goed over kan schrijven, over groene chemie, smart grid of veenoxidatie in veenweidegebieden.

Meer weten? U bent van harte welkom om via LinkedIn met mij te verbinden. Of kom eens langs op kantoor in Het Paleis in Groningen voor een vrijblijvende kennismaking!

Zullen we eens verder praten?